Cadeautip: Zeg het met design - Metrotime

2022-05-28 05:19:01 By : Mr. Tuya Smart

Wie vertrouwd is met het werk van ontwerpster Sarah Lavoine herkent meteen haar signature blauw op deze ‘Sicilia' tas. (26 euro)

Designer Constance Guisset ging aan de slag voor Moustache en creëerde deze keramische tafeldecoratie met organische vormen, ‘Canova'. (39 euro)

Deze amber- en blauwkleurige karaf in borosilicaatglas kan je vinden bij het Deense designbedrijf Hay. De kruik is bestand tegen hoge temperaturen. (35 euro)

Het guitige Studio Job ging aan tafel bij het al even excentrieke Italiaanse designhuis Seletti, voor dit charmante porseleinen bord met hotdogprint. (29 euro)

Deze lamp van Martinelli Luce werd voor het eerst ontworpen in 1965 door de Italiaanse designer Gae Aulenti. Voor de gelegenheid zit ze in een nieuw jasje. Met dezelfde kleuren, maar een frisse vorm. (89 euro)

Christofle nam de Japanse designstudio Nendo onder de arm voor een collectie die geïnspireerd is op sakura (kersenbloesem), een regelrecht cultobject in het land van de rijzende zon. (Vanaf ?55 euro)

Oorspronkelijk was de Lyngby-vaas een echte porseleinklassieker. Maar sinds de overname door Rosendahl Design Group in 2016 is er een heel nieuw gamma: glazen voorwerpen, vaatwerk, lampen, sierpotten...

Alessi blaast een van zijn bestsellers nieuw leven in, het pièce de milieu ES14, begin jaren 90 ontworpen door Ettore Sottsass, de oprichter van de Memphisgroep. (Prijs op aanvraag)

Voor de decoratie van zijn ‘Coffee Mugs' liet Vitra zich inspireren door de kleurrijke, grafische wereld van de bekende architect en ontwerper Alexander Girard. (17 euro)

© Rossel & Cie - 2021 Algemene Gebruiksvoorwaarden - Verkoopvoorwaarden - Audiokrant - Cookiesbeleid - Privacybeleid - Copyright