Beleggingspanden - Pand - Kerklaan 3 B, Vinkeveen - Vastgoedjournaal.nl

2022-03-18 05:44:15 By : Ms. Cara Yang

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Kerklaan 3 B, Vinkeveen.

Twee zelfstandige tweekamer appartementen – Vinkeveen Centrum

In het centrum van Vinkeveen, twee zelfstandige tweekamer appartementen van 47 en 53 m2, volledig gerenoveerd in 2015, met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en achtertuin.

In het hart van Vinkeveen, naast de Albert Heijn, tegenover de katholieke kerk, op meters afstand van de Vinkeveense Plassen en de auto/busroutes naar Amsterdam, Utrecht en Schiphol. Zowel Amsterdam als Utrecht zijn binnen 20 minuten te bereiken.

Appartement beneden – Kerklaan 3 (47m2 BVO)

Na een poort, welke toegang geeft tot de door de appartementen gedeelde tuin, container opstelplaats en berging, komt u via de achterzijde het gebouw in via een hal. Rechts zit de nieuwe meterkast en links een badkamer, met douche, WC en wastafel. Verder in de gang zit de slaapkamer met aansluiting voor wasmachine en droger. De lichte woonkamer met open keuken biedt gezellig uitzicht over de Kerklaan. Deze woning staat momenteel leeg en kan opnieuw worden verhuurd, worden ingezet voor eigen gebruik of gesplitst en worden verkocht.

Appartement boven – Kerklaan 3B (53m2 BVO)

Na een poort, welke toegang geeft tot de door de appartementen gedeelde tuin, container opstelplaats en berging, komt u via de achterzijde het gebouw in via een eigen ingang. Onderaan de trap bevinden zich de CV ketel, meterkast en opstelplaats voor wasmachine en droger. Via de trap komt u uit op een kleine overloop die toegang biedt tot de ruime, lichte en geïsoleerde woonkamer. In de hal naar voren is rechts de badkamer met douche, toilet en wastafel. Links is een dressingroom. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zicht de slaapkamer met twee inbouwkasten. Boven de slaapkamer en badkamer is nog een kleine vliering.    De bovenwoning is verhuurd aan een werkende jongedame voor 905 euro per maand, inclusief afrekenbare G,W,E internet en tuinonderhoud.

Op woensdag 16 maart tussen 15.00 en 17.00 is het mogelijk het beneden appartement te bekijken..

De vloerscheiding tussen de appartementen is gevuld met cellulosevlokken voor geluidswering en isolatie. Onder het gehele appartement is een kruipruimte. Installaties (E, W, G) & riool inclusief meterkast zijn vernieuwd in 2015. Keukens en badkamers zijn volledig nieuw aangelegd in 2015. Schilderwerk is van 2016. Grotendeels dubbel glas (2015). Zowel voortuin als achtertuin worden door beide appartementen gedeeld. Volledig vergund door de gemeente De Ronde Venen, inclusief huisnummerbesluit.  

In de achtertuin is het mogelijk om vier meter vergunningsvrij aan te bouwen. De maximaal toegestane goothoogte bedraagt 6 meter, waarbij het bestemmingsplan toestaat om tot elf meter nokhoogte te bouwen.

De woningen maken onderdeel uit van een complex van in totaal drie woningen. De woningen zijn aangesloten op de gasmeter en elektrameter van de buren, maar hebben wel een individuele meterkast. Er bestaat voor de koper een verplichting om binnen vier maanden nieuwe nutsmeters aan te vragen en aan te sluiten. De watermeter is aangesloten op de appartementen en moet nog worden gesplitst met de buurwoning. Er ligt al een nieuwe Ziggo kabel tot de achterdeur die nog moet worden aangesloten op de appartementen. Met andere woorden, er ligt nog een klus (+/- 10.000 euro) die moet worden opgepakt in samenspraak met nutsbedrijven en installateur.

Vraagprijs:        480.000 euro voor twee appartementen

Onder voorbehoud van gunning van de eigenaar.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Kerklaan 3 B, Vinkeveen.

Dit online platform voor de vastgoedsector heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele vastgoedmarkt.

Hogeweg 19 2042 GD Zandvoort Telefoon: +31 (0) 23 743 49 09 E-mail:

Vastgoedjournaal VJ Woningmarkt VJ Tech VJ Juridisch | Fiscaal VJ Transacties VJ Werk

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer