Cooler Master MasterCase H500M heeft vier glazen panelen en kost 199 euro - Computer - Nieuws - Tweakers

2022-05-14 04:14:31 By : Ms. Gillian Lin

Cooler Master brengt een nieuw model in zijn MasterCase H500-serie uit. De H500M is de duurste uitvoering en is voorzien van vier panelen van gehard glas. Aan de voorkant zijn twee 200mm-fans met rgb-verlichting ingebouwd.

De panelen van gehard glas zitten aan de zijkanten, de bovenkant en de voorkant. Cooler Master levert ook een mesh front panel mee, dat paneel met gaas levert betere airflow. Volgens Cooler Master is de H500M niet alleen een esthetische verbetering ten opzichte van de H500P Mesh, maar is ook het ontwerp aangepast voor betere prestaties. Er is extra ventilatieruimte aan de zijkanten van het voorpaneel aangebracht, wat voor betere intake van lucht moet zorgen.

Cooler Master levert de nieuwe behuizing met in totaal negen covers om kabels achter te verbergen. De psu-cover bestaat uit twee delen en moet meer ruimte moet bieden voor het wegwerken van kabels. Ook bevat deze een verwijderbaar stuk om zicht op de voeding mogelijk te maken en aan de voorkant zit een verwijderbare plaat voor het bevestigen van dikkere radiatoren.

Wat betreft afmetingen en inbouwmogelijkheden is de H500M gelijk aan de andere H500-modellen. Er is ruimte voor moederborden tot het e-atx-formaat en zowel aan de voor- achter- als bovenkant kan een radiator voor waterkoeling gemonteerd worden. De cpu-koeler mag maximaal 190mm hoog zijn en de videokaart 412mm lang.

In de loop van juni komt de MasterCase H500M op de markt voor een adviesprijs van 199 euro. Tweakers publiceerde eerder dit jaar een review van de H500P Mesh en H500P.

Met een gaasje voor het bloeden

[Reactie gewijzigd door Dmitrov op 30 mei 2018 11:48]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V. Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 • Hosting door True