Liveactionserie Resident Evil verschijnt 14 juli op Netflix - Gaming - Nieuws - Tweakers

2022-03-18 05:46:06 By : Mr. Neil Zhang

De Netflix-serie over Resident Evil verschijnt op 14 juli, zo heeft de streamingdienst op Twitter bekendgemaakt. Daarbij heeft het bedrijf drie posters van de tv-serie getoond. Resident Evil wordt een liveactionserie die zich afspeelt in het jaar 2036.

Op de drie posters is het logo van de tv-serie te zien, samen met bloedspetters, een glazen buis die is gevuld met door 'T-virus' besmet bloed en een 'joy'-pil. Eerder maakte Netflix bekend dat het script wordt geschreven door Andrew Dabb, bekend als de schrijver en producent van Supernatural, en dat Bronwen Hughes regisseur zal zijn. Hughes regisseerde eerder afleveringen van The Walking Dead en Better Call Saul.

De serie zal uit acht afleveringen bestaan en draait volgens The Verge om de zussen Jade en Billie Wesker, die op 14-jarige leeftijd zijn verhuisd naar de stad New Raccoon City. Zestien jaar later is de wereld overspoeld door het zombiemakende T-virus en focust de serie zich op hoe Jade moet zien te overleven. Lance Reddick speelt Albert Wesker en verder zullen Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph en Paola Nuñez ook rollen hebben in de film.

Resident Evil is niet de eerste serie die Netflix over de games maakt. Afgelopen juli verscheen Resident Evil: Infinite Darkness. Die cgi-serie speelde zich enkele jaren na Resident Evil 4 af.

Illustere horrorserie maakt next-gen debuut

[Reactie gewijzigd door Arxonis op 17 maart 2022 18:01]

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 17 maart 2022 17:02]

Tweakers beperkt preventief de functionaliteit van de site voor bepaalde landen om het platform zoveel mogelijk tegen spam, oplichting en misbruik te beschermen.

Jouw IP-adres (23.228.91.2), herleid tot landcode CN, valt helaas onder deze beperking en is daardoor uitgesloten van het plaatsen van reacties op Tweakers.

Als je inlogt kunnen we bepalen of dit ook daadwerkelijk voor jouw account geldt.

We begrijpen dat hierdoor in sommige gevallen onterechte blokkades worden opgelegd. Daarom bieden we de mogelijkheid om persoonlijke uitzonderingen te maken. Is dit bij jou het geval? Laat het ons weten door te mailen naar gathering@tweakers.net. Vermeld in die mail je gebruikersnaam en IP-adres en dan helpen we je graag verder.

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V. Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 • Hosting door True