Nederland heeft nu een autobedrijf speciaal voor vrouwen - Autoblog.nl

2022-09-16 21:19:57 By : Ms. Rita Chen

Auteur: Dizono , gepost 17 mei 2016 om 17:02 – 56 Reacties

Kun je gelijk je nagels even in de kleur van je auto laten lakken als deze voor de APK moet.

En nee, dat is geen geintje, dat kan echt bij het autobedrijf De Dames van Hurkmans, van de zusjes Hurkmans. Net als het kopen van sieraden in de showroom of het testen van verzorgingsproducten. En dan heb ik het niet over carnaubawas, maar over aloë vera en parelproteïnen. Heel de inrichting is er op gericht om vrouwen op hun gemak te laten voelen. Volgens medeoprichter Mariëlle Hurkmans bestond er dan ook vraag naar zo’n vrouwengarage:

“Het idee voor dit vrouwenconcept is al lang geleden ontstaan. Na een bezoek aan een vrouwengarage in Parijs, waren we definitief om. Vrouwen beleven de autobranche en diensten zoals schadeherstel en reparatie, nu eenmaal anders mannen. Bij ons wordt daarom alleen begrijpelijke taal gesproken”

Je kunt bij het bedrijf terecht voor verkoop, onderhoud en schadeherstel. Ja, ook jij, want mannen zijn gewoon welkom. De garage is aangesloten bij Vakgarage, dus je mag er vanuit gaan dat de voornamelijk vrouwelijke monteurs weten wat ze doen. Vrouwen die kunnen sleutelen zijn wat mij betreft altijd een +1, maar denk jij er ook zo over? Zou jij je auto naar dit autobedrijf brengen?

*Voor een ieder die de topic foto-ongepast vindt, klagen kan hier.

Even eerlijk. Hoeveel mensen klikte alleen voor het plaatje. Zonder de kopstuk te lezen. Ik klikte sowieso

@kimhung: Stond er een auto dan..? :)

@james82: hahaha wel iets goedgevormd ;)

@kimhung: @dizono zijn er nog meer van deze topic foto’s. Zo ja waar kan ik ze vinden voor m’n bureau blad.

@kimhung: check http://www.modifikasi.com/showthread.php/614480-Lamborghini-Huracan-Dan-Model-Cantik-Pilih-Mana

@kimhung: als ze jou allemaal een plusje zouden geven, dan haal jij eind van het jaar de statistieken ;)

@kimhung: en ik had bij de klachten link een nsfw gevalletje verwacht. Het mocht niet zo zijn…

@dutchdriftking: ik ook. Ik klikte er ook heel snel op, maar dat mocht niet baten

@kimhung: I feel you.. I mean that bootay.. ?

@kimhung: was al eens eerder geplaatst dat plaatje. Erg lekker broekje ;-)

En een zeker allemaal (lekkere) vrouwelijke monteurinnen

@bmwm3gtr: Een vrouwelijke monteurin is een tautologie. Geniaal woord trouwens!

Ik wil hierover klagen maar kom op een hele rare site uit. Kan iemand me helpen?

Als we iets zoals op de topicfoto kunnen verwachten op vlak van monteurs wil ik er graag naartoe voor mijn grote onderhoud.

Maar zijn de monteuressen ook lekker?

@nvn1993: jazeker! Dinsdag Topless dag en donderdag strippokeravond!

@nvn1nvn19 nee monteurinnen wel ?

Moet ik daar maar is en kijkje nemen… ??

Ik zou d’r doen.

@rea1guurder: het is geen dumpert…

@bmwm3gtr: ik ben het met jullie beiden eens

@bmwm3gtr: zoals je kan zien is het dan ook een reaguurder…

wat is dat nou weer voor hopeloos gedonder. alsof een man voor de lol elke dag ff naar de garage gaat van ome piet. je gaat er naartoe als je auto naar de klote is, of als je geld kwijt wilt. precies hetzelfde als de tandarts, behalve dat je daarnaartoe gaat als je gebit niet meer doet wat ie moet doet.

ze staat lekker gebukt hahah

Hahaha, dat linkje bij de laatste zin.

Sorry. Geen enkel probleem met een vrouwengarage. Maar als er over “beleving” wordt gesproken slaat mijn BS-meter in het rood. Ik haak af.

Het werk doen de mannen wel ..

Dat kunnen jullie toch niet ..

Zijn er trouwens ook garages voor mannen ??

@lincoln: die zou toch alleen maar volstaan met vrouwen…

Klinkt als een broedplaats voor feministen.

Zonder geintjes, Ik moet eerlijk toegeven dat de dames die dit opzetten best wel iets moois hebben bedacht. Ik kan me voorstellen dat vrouwen hier behoefte aan hebben. Mijn moeder heeft een hekel om naar een garage toe te gaan evenals m’n zussen en vriendin. Kan me best voorstellen dat hier markt voor is. En als ze nou eens wat leuke dames aannemen kom ik ook even langs. Je weet wel, olie verversen enzo b

@viezefreddyw: ja vergeet de oliepeil meter controle niet. Bij elke garage bezoek wel van toepassing ?

@viezefreddyw: Klopt. Ik heb een zus die zelf haar auto’s koopt. Neemt haar man dan mee; mag hij iets zeggen over de kleur en bekleding (zelfde principe als omgekeerd). En verkopers praten dan altijd eerst met haar man want die zal wel degene zijn die beslist en betaalt … Ik geef toe: als een man zo dom is om zijn vrouw mee te nemen als hij kleren gaat kopen, praten de verkopers/verkoopsters bij voorkeur met de vrouw want daar is de ervaring dat die het laatste woord heeft.

En hoe zit het met de omgebouwden? mogen die hier komen of niet?

@super: Vraag het zelf even na, weet je gelijk of je er terecht kunt of niet.

Prima bedacht! En zo slaan ze twee vliegen in een klap: Gaat ’t zaakje lopen en komen er steeds meer vrouwen, dan trekt dat op den duur vanzelf ook meer mannen. Goed initiatief van de zusjes!

Als je de gemiddelde reactie hier leest heb je al direct het antwoord waarom sommige vrouwen niet graag naar de garage gaan…

Maar wie rijdt de auto`s dan de brug op en af zonder schade ?

Er loopt vast wel een man rond voor als het echt lastig wordt .

Ik denk dat met een beetje kennis en interesse in de eigen auto de “beleving”bij een garage al een heel stuk verbeterd. Deze vlieger gaat trouwens niet alleen op voor vrouwen ook veel mannen hebben hier tegenwoordig last van.

Mooi initiatief, ook dat mannen welkom zijn. Ga morgen ff langs, mn pook schakelt een beetje stroef.

Zou je daar trouwens tijdens het wachten ook gewoon een smerige kopje koffie geserveerd krijgen en op vrijdag middag een pilsje met frituur. Of krijg je daar dan een luxe drielaagse schuim koffie (of hoe die dingen dan ook heten) en op de vrijdagmiddag een glaasje witte wijn en een stukje komkommer.

Wel een geinig idee. En er zijn zeker vrouwlijke monteurs die goed kunnen seutelen. Sterker nog door hun vaak kleinere handen kunnen ze sneller sleutelen bij de moderne auto. Ik zit vaak vast met mijn kolenschoppen.

Hoe zou daar de vrijmibo gaan? Wijn en piemels

Mischien toch is daar heen voor een beurt…

Nou ja, het enige dat ik ongepast vind aan de topicfoto is dat ik die dame liever hier naast me op de bank heb, dan daar op de foto. Schoenen mag ze aanhouden.

Wie weet zijn de ‘monteurinnen’ allemaal SHE-MALES !!!!

Wat een lekkere reet en die lange stelten erbij maken het af. Ik hoef de voorkant niet eens te zien, met de achterkant neem ik genoegen.

Neem aan dat de dames hun diploma hebben.Dan zullen ze net zo goed moeten kunnen sleutelen als hun mannelijke collega’s.toch? Vrouwen worden vaak afgezet met reparaties omdat ze toch wel betalen. Hoop voor de dames dat het een succes wordt.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

© 2004 – 2022 Autoblog · Powered by Truer than North