Saskia Klep: ‘Mijn vader leerde me kritisch te denken’ - EW

2022-08-12 22:26:23 By : Mr. RICHARD LI

‘Ik kijk terug op een vrolijke jeugd. Ik ben opgegroeid met mijn broer bij mijn moeder. Mijn ouders zijn vrij vroeg gescheiden. Het was een jeugd waarin we veel vrijheid kregen in de dingen die we deden. Zo gingen we om de week naar mijn vader toe voor het weekeinde. En dan reisden mijn broer en ik alleen met de trein. Ik moet elf of twaalf jaar zijn geweest, mijn broertje is nog wat jonger. Dat kon nog in die tijd – ik vraag me af of ik dat mijn eigen kinderen zou toestaan.

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Bent u abonnee en hebt u al een account? Log dan hier in

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Jeroen van Wensen (1973) is redacteur Economie

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.

ONE Business bv. Auteursrecht voorbehouden. Op basis van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Privacy Statement en Gebruiksvoorwaarden. © New Skool Media

Bent u abonnee, maar hebt u nog geen toegang? Registreer dan hieronder en begin direct met lezen.

Problemen met inloggen? Klik dan hier

EW is al 76 jaar het grootste opinieplatform van Nederland. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek, buitenland, economie, financiën, wetenschap en cultuur. Als abonnee krijgt u:

Voor slechts € 9,60 per maand krijgt u feiten en conclusies toegereikt opdat u daarmee een eigen, goed onderbouwde mening kunt vormen. Ook abonnee worden? Bekijk hier onze abonnementen.

Ik wil per e-mail op de hoogte worden gehouden over producten, aanbiedingen of acties van New Skool Media bv.

Ik wil per e-mail op de hoogte worden gehouden van het EWmagazine bulletin. Een nieuwsbulletin met interessante artikelen, whitepapers, e-books en events op het gebied van sparen, beleggen, ICT, HR, management en ondernemen.

Door u aan te melden voor een account bij EW gaat u akkoord met de voorwaarden van New Skool Media en ons privacy beleid.

Controleer uw e-mail om uw account te activeren.

U vindt het abonneenummer op de plastic verpakking waarin EW wordt verzonden. Het abonneenummer staat ook in de welkomstmail die u ontvangt na het afsluiten van een abonnement.

Problemen met inloggen? Klik dan hier Of neem dan contact op met onze klantenservice

U ontvangt een e-mail met instructies.